Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Testa en kul sommarsport

Även om det varit mycket snö, skidor och vintersport i denna blogg, så gillar vi så klart sommarsporter med. Många av dem gör man i, under eller på vatten. En kul grej att testa, det är de ni ser på bilden. Det är att paddla SUP. SUP står för stand up paddle. Man har helt enkelt en paddelbräda samt en lång paddel. Sedan kan man stå eller sitta och paddla på den. Det är inte så svårt att komma igång. Tränar du mycket kan du behöva kosttillskott. Läs mer här om det. En annan sommarsport, det är att åka vattenskidor. Då har man på sig ett par vattenskidor och åker bakom en båt.

Fler sommarsporter

Kajak och kanot kan man förvisso även paddla under andra årstider än bara sommaren, men det är lite enklare att göra då det är varmt ute och det är isfritt i vattnet. Det är inte så svårt komma igång med det heller, eller att göra.

Surfa är även det något man gör om sommaren. Det går även att göra kitesurf, som är surfing bakom en stor drake. 

Sedan så har du ju även simning, beachvolley, cykling, golf och så vidare.

Testa nåt nytt i sommar

Kanske du är en person som inte tränar så mycket? Men varför inte testa på något nytt i sommar och se om det kanske är en sport eller aktivitet som passar dig? Det måste ju inte bara vara för träningen, utan för att det är kul också.

17 Jun 2021