Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Börja spela padel

En kul sport som har ökat allt mer i popularitet, det är padel, eller padeltennis. Man kan säga att det är en slags mix av tennis och squash. Ofta spelar man i en hall, med väggar som man kan använda, men det finns även padelbanor ute att spela på. Detta är vare sig en sommarsport eller vintersport. Utan det är en sport som går att göra året om. Om du tränar mycket och ofta, så är det bra att äta tillskott från Fitline. Om du inte testat padel utan är helt ny på detta, ta med en vän, hyr en bana och testa! De flesta fastnar direkt för denna sport, då det är utmanande, roligt och socialt.

Bra röra på dig

Om du är en person som vet med dig att du rör dig alldeles för lite, så kanske det kan vara dags att göra något åt saken. Det är inte ett måste att gå till gymmet flera dagar i veckan. Det viktiga är att röra på dig, på något sätt. Promenader eller jogga, eller padel. Hitta det du gillar att göra, det är ofta då man fortsätter. Är det tråkigt eller för svårt, ja då är det lätt att lägga av.

Även om det nu är sommar, lägg inte ner att röra på dig. Du kan ju förena nytta med nöje. Gå eller jogga till olika sevärdheter eller upptäck nya områden där du bor. 

9 Jul 2021