Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Komma igång igen efter jul

Nu när vi åter igen är i januari och jul och nyår ligger bakom oss så är det många av som känner att det är dags att komma igång igen med träningen. Det är inte ovanligt att man råkar låta bli detta under julhelgerna, så väl som att man kanske har stoppat i sig lite väl mycket av allt det goda. Om det känns svårt att komma igång igen på egen hand, ta med dig en vän eller ett par av dem ut! Ni kan då peppa varandra till att orka träna. Det oavsett om det är på gymmet eller om ni gillar att springa.

Testa nya saker 

Om du inte tränat innan, eller tränat saker du känner inte passar dig så kan detta året vara då du testar på nya saker. Det finns grymt många sätt att träna på. Det gäller bara hitta det som passar dig helt enkelt. Du kan även testa på att använda Fitline. Det är bra för de som tränar. Fundera på vad du gillar att göra. Är det dans, så finns det träning baserat på det så väl som dankurser. 

Äta rätt 

Passa nu även på att börja äta lite nyttigare detta året. Kanske gå över till att äta mer grönt och vegetariskt. Du måste inte förbjuda dig själv helt från saker, men ät en del saker med måtta, så som godis, snax och annat. Detta kan du äta, men inte alltid.

14 Jan 2021