Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Skönt att kunna löpträna inomhus

Det finns inget dåligt väder sägs det, utan bara dåliga kläder. Men hur kul är det att ge sig ut och springa om det pissregnar ute eller om det är värsta snöstormen? Nej, det är inte skoj överhuvudtaget! Men om man ändå vill kunna ägna sig åt löpträning, då kan man satsa på att köpa ett löpband. Ett löpband när vädret är dåligt, det är guld värt att ha! Idag finns det ju en massa olika varianter att välja mellan. Det kan vara bra att läsa om dem och jämföra olika modeller mot varandra. Det så att du hittar ett som passar dig, både när det gäller pris och vad den har för funktioner.

Smidigt kunna springa inne

Löpträning inne med ett löpband eller träningsband, det är minst lika bra träning som att springa ute. Det finns idag löpband med särskilda träningsprogam som det bara är att följa. Ett löpband kan du köpa lite varstans, bland annat på Jula. Om du inte testat att springa på löpband innan, så är ett hett tips att du tar dig till ditt lokala gym. Det brukar finnas sådana maskiner där. Då kan du testa på om det är något som passar dig. 

Utöver att köpa hem ett löpband, så kan du även köpa hem annan träningsutrustning om du vill. Det är ju hur smidigt som helst att kunna träna det du vill träna, men hemma! Du kan ju ha som ett hemma gym till exempel.

24 Nov 2021