Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Må bra med Ayurveda och gurkmeja

Fliesbergs fanns till för dem som gillade att röra på sig och sköta om sin kropp, både när det gällde sköna långpromenader i skogen eller att susa fram i längdspåret. Ett annat sätt att ta hand om sin kropp är att använda sig av naturliga tillskott. Enligt ayurvedisk tradition så finns det många örter som är bra för dig. En bra ört är gurkmeja och enligt ayurvedisk tradition används denna för att öka flexibiliteten, stoppa inflammationer, leder och senor, förbättra tarmfloran och för att rena kroppen.Med gurkmeja kan du även få goda nätters sömn om du intar den med mjölk som är varm. Denna ört har flera goda egenskaper så som att den är galldrivande och leverskyddande, bakteriehämmande och antiinflammatorisk. Dessutom så sänker den högt kolesterol och högt blodtryck och den är även bra för matsmältningen. Läs mer om gurkmeja på Wikipedia.

Reishi svamp är nyttigt för dig

En annan produkt, som är bra för din kropp och innehåller många medicinska egenskaper, är Reishi svamp. Denna svamp går även under namnet lackticka och på kinesiska är namnet Lingzhi. Att äta denna svamp sägs ge en lång livslängd och att den har föryngrande egenskaper. Detta är en adaptogen svamp vilket betyder att den har flera egenskaper, så som att vara både lugnande och uppiggande beroende på vad kroppen behöver.

Beställ gurkmeja och Reishi hos iForma

Reishi och gurkmeja hittar du på iforma.se, som är en nätbutik med hälsokostprodukter. Här finner du även ett sortiment inom rawfood och superfood, detox, vikt, träning, vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer för både kropp och själ.

17 Dec 2015