Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Lär dig fiska lax

Är du intresserad av att lära dig mer om laxfiske? Det finns flera sätt att fånga lax på och säkert lika många tips som det finns fiskare.Om du använder fluga och flugfiske, så är det bra att antingen ha ett 11 fots enhandsspö, men en del föredrar att använda sig av ett tvåhandsspö på 12-15 fot. Det kan bero på vattenstånd och hur van du är, vilket spö du bör använda. Om du bokar in dig på Mörrum River Lodge, som ligger jämte Mörrumsån i Blekinge, så kan du gå deras fiskeskola och lära dig mer om hur du kastar. Ett hett tips annars är att du så att säga ”torrkastar” på land. Stå på en stor gräsplan eller liknande och öva in din teknik

Mörrum River Lodge är det perfekta boendet för dig som vill njuta ett par dagar av fiske och dessutom vacker natur. Du bor i en byggnad som tidigare varit ett rökeri, men du erbjuder boende för semesterfirare och fiskare.

Bo på Mörrum River Lodge

På Mörrum River Lodge kan du förvänta dig bland annat detta:

  • God mat och dryck som kan avnjutas på en terrass med utsikt över Mörrumsån
  • Vacker natur
  • Nyrenoverade rum
  • Sköna sängar

Mörrum River Lodge har även konferenser och events att erbjuda. Det finns även en rad aktiviteter som du kan delta i. Antingen beger du dig till en av de tre golfbanorna i närheten och spelar golf, eller så deltar du i fiskeskolan som redan nämnts. Utöver detta finns det även vinprovning, ölprovning, fotoskola och sillinläggning med nubbe! Boka din vistelese på Mörrum River Lodge redan idag. Du kommer garanterat bli nöjd.

21 May 2015