Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Kassasystem när man säljer sportprodukter

Att sälja sportprodukter är något jag brinner för! Så som många andra i branschen handel, så har jag sett till att jag har ett bra kassasystem som är enkelt. På kassasystem.me finns det bra kassasystem för alla, oavsett om man driver en butik eller om det är handel eller restaurang. De som driver sidan, heter Ancon och ägs av Göran Annebäck. Han fokuserar på att göra så bra kassaregister som möjligt och utvecklar dem hela tiden. Alla som driver handel av något slag eller tar betalt, bör se till att skaffa ett kassasystem från Ancon!

Kassaregister som passar alla

Om du besöker kassaregister.me kan du läsa om Ancons paket som heter Ancon All Inclusive och innefattar:

  • Hårdvara
  • Mjukvara
  • Support

Idag är vi cirka 1200 användare av deras kassaregister och vi alla verkar inom butik, hotell och restauranger. Jag själv valde paketet ovan, då det innebär att man får garantier på hårdvaran, så att om det går sönder så byter de ut delar eller hela. Mjukvaran ingår och det är fria uppdateringar. Support har de med, bra sådan, som finns att få hjälp från, när helst man behöver.

Torghandel måste ha kassaregister

På DN.se kan man läsa att det spelar inte någon roll vilken handel som bedrivs, ett kassasystem eller kassaregister är ett krav. Så är du torghandlare så räcker det inte längre med ett skrin eller magväska med växel i. Du måste kunna redovisa det du säljer. Detta för att undvika att illegala handlare konkurrerar med ärliga.

18 Jun 2015