Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Handla Digitalt – Om du är en friluftsmänniska

Året 2005 så grundades Handladigitalt.se, som är placerad i Umeå. De har en målsättning att deras kunder ska vara så nöjda som möjligt. De är lyhörda och tar in saker i sitt sortiment som efterfrågas. Hos dem kan du köpa allt från kikare, till ficklampor och värmekameror samt mycket mer. Gillar du att skåda efter fåglar eller andra djur eller kanske är det ut i rymden du vill spana? Du hittar både vanliga kikare och tubkikare från Handladigitalt.se.

Enkelt att beställa

Det är smidigt att handla hos handladigitalt.se och de erbjuder dig:

  • Din vara skickas samma dag om du lägger ordern innan klockan 15
  • En leverans som är snabb
  • Enhetspris på frakten
  • Säker betalning på nätet

På handladigitalt.se hittar du Sveriges bredaste sortiment för friluftsmänniskan, jägaren och naturälskaren! De har just nu över 4000 artiklar att erbjuda i sitt sortiment så varför inte passa på och investera i flera produkter?

Tillfällen att använda nya kikaren

En kikare kan vara bra vid flera olika tillfällen, men ett av dem är när du vill se saker som är på väldigt långt avstånd. Så som en meteorit eller stjärnor eller liknande. På SVD kunde man läsa att 2004 BL86 som är en asteorid, kom nära jorden och såg ut att vara lika stor som ett berg. Med en kraftig kikare eller ett teleskop så kunde man se denna, då den var enbart 1,2 km ifrån oss. Investera i en ny kikare eller ett teleskop för nästa gång det inträffar en liknande sak. Sedan är det bra att ha en sådan här typ av kikare hemma för allmänt skådande av stjärnor eller djur på din fritid. Investera i en egen redan idag!

21 May 2015