Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Det är bra att koppla av ibland också

Även om vi är mycket för fart, fläkt och äventyr i denna blogg, så är det ju så att det finns tillfällen i livet då vi måste unna oss att slappna av. Det kan vara genom att göra naglar Malmö eller massage Göteborg eller hudvård i Stockholm. Det handlar inte så mycket om vad man gör, utan att man tar tid för sig själv. Vill man unna sig en manikyr i Malmö, ja då ska man göra det helt enkelt.

För mig blir det massage

Om jag ska välja mellan en massa behandlingar, då väljer jag definitivt massage i Göteborg eller i den ort jag befinner mig i. Massage är bra för både kropp och själ. Det är totalt avslappning, man får en boost och även sinnet och hjärnan mår bra av det hela.

Koppla av på flera sätt

Det är så klart inte ett måste att boka en behandling bara för att koppla av. Det kan gå lika bra att sätta sig och läsa en bok, sträckkolla en serie, eller ta ett hett bad i det egna badkaret. Det hela handlar om att man ibland måste tillåta sig att ta det lugnt. Det så att man kan återhämta sig, både fysiskt och psykiskt. Man kan inte ånga på hela tiden, för det mår inte kroppen bra av. Så se till att hitta och göra just de du gillar att göra för att koppla av ordentligt. 

10 Mar 2019