Fliesbergs.se

Allt om skidåkning, nyheter, produkter, recensioner ...

Ägna dig åt cykling

Cykling är ett perfekt sätt att vistas ute på. Det då det finns så många varianter av cykling så väl som det finns många olika sorters cyklar. För den som gillar att cykla i stan eller på grusvägar kan en elcykel vara att rekommendera. En elcykel kan du koppla in elmotorn på när det är trögt. Den som gillar att cykla i skog och mark är det rätt smart att satsa på en mountainbike. Man brukar säga att man ska gå minst 10 000 steg per dag, i cykling skulle det motsvara 1,5 timmars cykling. 

Cykla för att det är kul

Cykling kan utövas som sport, som tävling, som motionsform eller bara för att  man tycker det är kul. Att åka på cykelsemester är något som faktiskt är riktigt trevligt. Det gör att man får se sig omkring på lite olika sätt. Med bil så susar man ofta förbi en massa saker och missar dem. Sitter man på cykeln, ja då kommer man så att säga närmare naturen och allt annat.

Välj rätt cykel för dig

Beroende på vad du ska cykla eller hur, så gäller det även att välja rätt cykel. Det finns som sagt en massa olika typer av cyklar. Det kan vara en god idé att först bestämma vad för typ av cykling du vill göra, sedan börja leta efter rätt sorts cykel för just detta ändamål. 

12 Apr 2019